10%

Термос за бира Stanley Classic Easy-Pour Growler 1.9L / 64oz Hammertone Green

179.00 лв. 161.10 лв.

SKU: 10-01941-067 Категория:
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Термоса Stanley Classic Easy-Pour 1,9 л/64 унции в Hammertone Green (релефно зелено) с изолация запазва бирата студена и газирана. От неръждаема стомана, водонепропусклива, лесна за носене. Термоса на Stanley може да съхранява до 1,9 л/64 унции/4 пинти/2 кварти бира, за да запазва любимата ви напитка вкусна, газирана и студена до 24 часа. Това я прави идеална за всякакви видове пикници, излети или къмпингуване. Термоса функционира отлично и както за съхранение на кафе, чай или супа, като запазва горещата температура до 18 часа. Тя е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри. Термоса на Stanley е създаден за дълготрайно използване с висококачествената си олекотена солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана. Съдържанието в нея също така е безопасно за консумация благодарение на материалите без съдържание на бисфенол А (BPA). Капачката на каната на Stanley е непропусклива и със сменяемо силиконово уплътнение, за да се гарантира насладата от напитката до последна капка. Вътрешната част на капачката е от неръждаема стомана, така че единственото, което ще усещате, е вкусът на питието си. Тази кана от неръждаема стомана е проектирана да се почиства лесно. Всяка част от нея може да се мие само на най-горния ред на съдомиялната машина.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговият вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термос  Stanley Classic Easy-Pour Growler 1.9L / 64oz Hammertone

  • Капацитет: 1.9литра
  • Капак на винт
  • Тегло: 1.03 гр.
  • Размери: 294мм х 165мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Налични цветове: Green
  • Доживотна гаранция

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термос за бира Stanley Classic Easy-Pour Growler 1.9L / 64oz Hammertone Green”