10%

Термос Stanley The Unbreakable 1.3L / 1.4QT Black

169.00 лв. 152.10 лв.

SKU: 10-02659-015 Категории: ,
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Термос Stanly The Unbreakable 1.3L / 1.4QT Black (релефно черно); термос от неръждаема стомана без съдържание на бисфенол А (BPA). Запазва течността студена или гореща до 27 часа. Водонепропусклива капачка – чаша. Stanley Classic е с първокласна QuadVac™ изолация, която запазва течно съдържание (супа, кафе, чай) горещо или студено в продължение на 27 часа. Тя е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри. Stanley The Unbreakable е създадена за дълготрайно използване с висококачествената си солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана с дебелина 1,0 мм. Термоса Stanley е с водонепропусклива капачка, така че можете да го сложите в раницата си, без да се тревожите за протичане. Широкото гърло на термоса улеснява наливането в капачката, която може да се използва и като чаша. Дизайнът на термобутилката я прави лесна за почистване. Всяка част от тази бутилка от неръждаема стомана може да се мие само на най-горния ред на съдомиялната машина.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговият вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термос Stanly The Unbreakable 1.3L / 1.4QT Black

  • Капацитет: 1.3 литра
  • Капак на винт
  • Тегло: 130 гр.
  • Размери: 357мм х 171мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • QuadVac™ изолация
  • Налични цветове: Black
  • Доживотна гаранция
 

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термос Stanley The Unbreakable 1.3L / 1.4QT Black”