Чаша за път Stanley Classic NeverLeak Travel Mug 0.25 L Matte Black

55.90 лв.

SKU: 10-09856-007 Категория:

Описание

 Чашата за път Stanley Classic NeverLeak Travel Mug 0.25 L е 100% устойчива на разливане благодарение на технологията NeverLeak на Stanley. Вакуумно изолираното стоманено тяло поддържа съдържанието в чашата горещо за 3 часа, студено за 4 часа и ледено студено за 22 часа. Въртящия се капак предпазва повърхност за пиене от мръсотия. Тази термо чаша е проектирана да бъде лесна за почистване, всяко част от тази пътна чаша от неръждаема стомана и може да се мие в съдомиялна машина, само на горната поставка.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Чаша за път Stanley Classic NeverLeak Travel Mug 0.25 L Matte Black

  • Капацитет: 0.25 л
  • Тегло: 230 гр
  • Размери: Размери: 154  x 68  x 68  мм
  • Материал: 18/8 Стомана, BPA-free
  • Двустенна вакуумна изолация Tritan™
  • Капак за пиене
  • Подходяща за съдомиялна машина
  • Доживотна гаранция

Видео

Допълнителна информация

Производител

видео

https://www.youtube.com/watch?v=CjqNbNQCU4k

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Чаша за път Stanley Classic NeverLeak Travel Mug 0.25 L Matte Black”