10%

Хладилна чанта Stanley The Cold For Days 28.3л Green

519.00 лв. 467.10 лв.

SKU: 10-01936-038 Категория:
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Хладилна чанта Stanley – The Cold for days 28.3 l ще отговори на предизвикателството и на най-горещите дни. И ще оправдае очакванията и на най-големите приключенци. Хладилна чанта Stanley -The Cold for days, Polar, 28.3 l е върхово постижение в стогодишната история на лидера в производството на продукти за хора с приключенски дух – Stanley. С тази хладилна чанта ще поддържате храната и напитките си приятно охладени поне 4 денонощия, дори в най-горещите температури. Достатъчно голяма, надеждна и устойчива на всякакви условия, тази двустенна хладилна чанта ще подсигури студенината на безценните ви напитки за поне 4 дни напред. Кенчета, стъклени бутилки, дори галони – всичко ще се събере в нея, при това в големи количества – за цялата компания. Може да разчитате на Хладилна чанта Stanley – The Cold for days 28.3 l дори когато ви е необходима масичка или табуретка.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Хладилна чанта Stanley The Cold For Days 28.3л

  • Размери: 54.2 х 46.9 х 39.7;
  • Тегло: 6.1 kg;
  • Обем: 28.3 l;
  • Цвят: зелен.
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Хладилна чанта Stanley The Cold For Days 28.3л Green”