10%

Хладилна чанта Stanley The Cold For Days 28.3л Polar White

519.00 лв. 467.10 лв.

SKU: 10-01936-039 Категория:
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Хладилна чанта Stanley – The Cold for days 28.3 l ще отговори на предизвикателството и на най-горещите дни. И ще оправдае очакванията и на най-големите приключенци. Хладилна чанта Stanley -The Cold for days, Polar, 28.3 l е върхово постижение в стогодишната история на лидера в производството на продукти за хора с приключенски дух – Stanley. С тази хладилна чанта ще поддържате храната и напитките си приятно охладени поне 4 денонощия, дори в най-горещите температури. Достатъчно голяма, надеждна и устойчива на всякакви условия, тази двустенна хладилна чанта ще подсигури студенината на безценните ви напитки за поне 4 дни напред. Кенчета, стъклени бутилки, дори галони – всичко ще се събере в нея, при това в големи количества – за цялата компания. Може да разчитате на Хладилна чанта Stanley – The Cold for days 28.3 l дори когато ви е необходима масичка или табуретка.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Хладилна чанта Stanley The Cold For Days 28.3л

  • Размери: 54.2 х 46.9 х 39.7;
  • Тегло: 6.1 kg;
  • Обем: 28.3 l;
  • Цвят: Polar White
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (1)

1 отзив за Хладилна чанта Stanley The Cold For Days 28.3л Polar White

  1. 5 от 5

    Атанас Димитров (потвърден клиент)


Добавяне на отзив