10%

Термос за храна Stanley Adventure Stainless Steel All-In-One Food Jar 0.53L / 18OZ with spork Grey

88.90 лв. 80.01 лв.

SKU: 10-01287-032 Категория:
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Термос за храна от неръждаема стомана Stanley Adventure All-In-One 0,53 л/18 унции с включена лъжица/вилица. Термос за храна от неръждаема стомана без съдържание на бисфенол А (BPA). Запазва храната гореща или студена до 12 часа. Водонепропусклива капачка-купа. Този термос за храна от неръждаема стомана на Stanley е с първокласна изолация, която запазва вътрешната температура независимо от външната до 12 часа за горещи или студени храни. Запазва храната гореща или студен. Теромоса Stanley Adventure All-In-One точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри. Термоса за храна на Stanley Adventure All-In-One е създаден за дълготрайно използване с висококачествената си солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана за хранителни продукти. Съдържанието в него също така е безопасно за консумация благодарение на материалите без съдържание на бисфенол А (BPA). Капачката на термоса за храна на Stanley Adventure All-In-One с включена лъжица/вилица е водонепропусклива, така че можете да го сложите в раницата си, без да се тревожите от протичане. Широкото гърло на термоса улеснява наливането и почистването му.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на термос за храна Stanley Adventure Stainless Steel All-In-One Food

  • Капацитет: 0,53 литра
  • Капак на винт
  • Тегло: 0.34 гр.
  • Размери: 139 мм х 97 мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Налични цветове: Grey
  • Доживотна гаранция

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термос за храна Stanley Adventure Stainless Steel All-In-One Food Jar 0.53L / 18OZ with spork Grey”