Отоплители за ръце Thermopad 8 часа – Body Warmer Thermopad

3.50 лв.

Наличност: Изчерпан SKU: ST251 Категории: ,

Описание

Отоплител за ръце – Hand Warmer Thermopad – Германия, компактно и удобно пликче, което може да се поставя в ръкавиците или джоба. Предназначен за еднократна употреба, отдава топлина в продължение на 8 часа. Съдържа само натурални съставки, напълно безвреден, без мирис и щадящ околната среда. Полезен аксесоар за всички практикуващи активни дейности навън в студеното време. Добре е да ги имате в раницата или автомобила в случай на нужда. Предлага се в разфасовка от 2 отоплителя в пакет.

Начин на употреба:
– Отворете пакета и извадете пликчетата;
– Активират се при контакт с въздуха, затоплят се след няколко минути след отваряне на опаковката и достигат максимална температура от 65 градуса. Поддържат средна температура от 55 градуса в продължение на 8 часа.

Указания за безопасност:
Избягвайте пряк контакт с кожата, с изключение на ръцете. Само за затопляне на ръце! Не са подходящи за медицински цели и не трябва да се използват върху подутини, рани, измръзвания, отворени кожни лезии и чувствителна кожа. Не са подходящи за деца под 6-годишна възраст. Да не се използват за притопляне на ястия и по време на сън. Да не се загряват повтрно – само за еднократна употреба! Ако топлината е непоносима или има кожни раздразнения, парене или подуване трябва веднага да се преустанови употребата им. Да не се пробиват, нарязват или изгарят, дори след употреба. При вдишване или кожен контакт може да предизвика дразнене на дихателните пътища или кожата.


Състав:
– Желязо на прах;
– Сол;
– Активен въглен;
– Вода;
– Вермикулит.

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (1)

1 отзив за Отоплители за ръце Thermopad 8 часа – Body Warmer Thermopad

  1. 5 от 5

    Александър Маринов (потвърден клиент)


Добавяне на отзив