Описание

Отоплители за пръстите/петите на краката – Toe Warmer Thermopad – Германия, перфектно и удобно решение за студени крака.  Тънки, със заоблен край и залепващо фолио за по-голям комфорт. Работят дори в среда с ниско съдържание на кислород, като обувки и ботуши. Предназначени за еднократна употреба, отдават топлина в продължение на 6 часа. Съдържат само натурални съставки, напълно безвредени, без мирис и щадящи околната среда. Полезен аксесоар за всички практикуващи активни дейности навън в студеното време. Добре е да ги имате в раницата или автомобила в случай на нужда. Предлага се в разфасовка от 2 отоплителя в пакет.

Начин на употреба: 
– Отворете пакета и извадете отоплителите;
– Активират се при контакт с въздуха, затоплят се след няколко минути след отваряне на опаковката и достигат максимална температура от 45 градуса. Поддържат средна температура от 37 градуса в продължение на 6 часа;
– Премахнете защитното фолио и залепете от долната страна на чорапа, в зоната на пръстите или петите.
Указания за безопасност:
Избягвайте пряк контакт с кожата – не залепвайте директно върху кожата. Не са подходящи за други части на тялото! Не са подходящи за медицински цели и не трябва да се използват върху подутини, рани, измръзвания, отворени кожни лезии и чувствителна кожа. Не са подходящи за деца под 6-годишна възраст. Да не се използват за притопляне на ястия и по време на сън. Да не се загряват повторно – само за еднократна употреба! Ако топлината е непоносима или има кожни раздразнения, парене или подуване трябва веднага да се преустанови употребата им. Да не се пробиват, нарязват или изгарят, дори след употреба. При вдишване или кожен контакт може да предизвика дразнене на дихателните пътища или кожата.


Състав:
– Желязо на прах;
– Сол;
– Активен въглен;
– Вода;
– Вермикулит. 

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (1)

1 отзив за Отоплители за крака Thermopad 6 часа – Body Warmer Thermopad

  1. 5 от 5

    Георги Илиев (потвърден клиент)


Добавяне на отзив

Добавихте следния продукт в количката: