Термо бутилка с вградена сламка Stanley IceFlow™ Flip Straw Water Bottle 0.65L / 22OZ Polar

75.90 лв.

SKU: 10-09697-007 Категории: ,

Описание

Термо бутилка с вградена сламка Stanley IceFlow™  Flip Straw Water Bottle 0.65L / 22O унции Polar (бяло) е ваш постоянен спътник през деня без да се притеснявате, че ще трябва да спирате да презаредите студена напитка. Вече не е нужно да пускате волана или да спирате да се движите със Серията ColdFlow ™ Flip Straw, която е създадена за пътуване. Пийте в движение с обръщане на сламката, а здравата дръжка, ви помага да носите бутилката си, където и да сте. Вакуумната изолация с двойна стена запазва любимата ви напитка студена до 12 часа и заледена до 48 часа. Тя е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри. Можете да изберете от широка гама цветове и размери според вкусовете си. Термо бутилката е със водонепропусклив заключващ се капак със сламка за лесно отпиване. Може да сложите бутилката в багажа си без да се притеснявате от разливане.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термо чаша Stanley Quick Flip Water Bottle 47L / 16OZ Polar

  • Капацитет: 0.65мл.
  • Капак на винт
  • Тегло: 240 гр.
  • Размери: 241 мм х 81 мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Налични цветове: Polar
  • Доживотна гаранция
 

Видео

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термо бутилка с вградена сламка Stanley IceFlow™ Flip Straw Water Bottle 0.65L / 22OZ Polar”