10%

Термос Stanley CLASSIC LEGENDARY BOTTLE 2.3L Matte Black Pebble

159.00 лв. 143.10 лв.

SKU: 10-07935-045 Категории: ,
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Термосът Stanley CLASSIC Legendary 1.9 л е най-големият термос досега, изработен от неръждаема стомана без съдържание на бисфенол А (BPA), запазва течността студена или гореща до 48 часа. Водонепропусклива капачка-чаша. Термоса от неръждаема стомана на Stanley е с първокласна изолация, която запазва вътрешната температура независимо от външната и течностите (супа, кафе, чай) горещи или студени до 48 часа. Тя е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри. Термоса на Stanley е създаден за дълготрайно използване. С висококачествената си солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана. Съдържанието в него също така е безопасно за консумация благодарение на материалите без съдържание на бисфенол А (BPA). Термоса е с водонепропусклива капачка, така че можете да го сложите в раницата си, без да се тревожите от протичане. Широкото гърло на буркана улеснява наливането и почистването. Широкото гърло на термоса с вакуумна изолация прави лесно пълненето, наливането и почистването.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термос Stanley CLASSIC LEGENDARY BOTTLE 2.3L

  • Капацитет: 2.3 литра
  • Капак на винт
  • Двустенна вакуумна изолация
  • Изолиран капак служи и като чаша
  • Размери: 394 х 140 мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Може да се мие в съдомиялна машина
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термос Stanley CLASSIC LEGENDARY BOTTLE 2.3L Matte Black Pebble”