10%

Термос Stanley CLASSIC LEGENDARY BOTTLE 2.3L

159.00 лв. 143.10 лв.

SKU: 10-07935-044 Категории: ,
Възползвайте се от 10% намаление на всички продукти от марката Stanley1913

Описание

Термосът Stanley CLASSIC Legendary 1.9 л е най-големият термос досега, изработен от неръждаема стомана без съдържание на бисфенол А (BPA), запазва течността студена или гореща до 48 часа. Водонепропусклива капачка-чаша. Термоса от неръждаема стомана на Stanley е с първокласна изолация, която запазва вътрешната температура независимо от външната и течностите (супа, кафе, чай) горещи или студени до 48 часа. Тя е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри. Термоса на Stanley е създаден за дълготрайно използване. С висококачествената си солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана. Съдържанието в него също така е безопасно за консумация благодарение на материалите без съдържание на бисфенол А (BPA). Термоса е с водонепропусклива капачка, така че можете да го сложите в раницата си, без да се тревожите от протичане. Широкото гърло на буркана улеснява наливането и почистването. Широкото гърло на термоса с вакуумна изолация прави лесно пълненето, наливането и почистването.

Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата.
През годините след това неговата вакуумен термос се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.
Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

Характеристики на Термос Stanley CLASSIC LEGENDARY BOTTLE 2.3L

  • Капацитет: 2.3 литра
  • Капак на винт
  • Двустенна вакуумна изолация
  • Изолиран капак служи и като чаша
  • Размери: 394 х 140 мм
  • Материал: 18/8 Стомана
  • Може да се мие в съдомиялна машина
  • Доживотна гаранция

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Термос Stanley CLASSIC LEGENDARY BOTTLE 2.3L”