Тактически кубинки HAIX AirPower P3 – HAIX AirPower P3 Shoes

259.00 лв.

Наличност: Изчерпан SKU: OB90 Категория:

Описание

Кубинките HAIX AirPower P3 са тактически кубинки изработени специално за професионалистите в САЩ.
Обувките на HAIX имат две години гаранция!!!
Проектирани в Германия HAIX Airpower P3 са професионални обувки предназначени за полиция, армия и охранителните структури. Използвани са качествени и съвременни материали и ортопедична технология. Перфектните мултифункционални обувки, по стандарт EN 20347 в наличност при нас!Външен материал: комбинация от мека и гъвкава водоустойчива кожа, отблъскваща водата, дишаща с дебелина 2.0 – 2.2 мм и найлонова материя. GORE-TEX XCR система с 3 слоя ламинат. Устойчива на протриване подплата с оптимален комфорт във всякакъв климат за носене в динамични и променящи се условия на открито и закрито. Усилена химическа защита. Антистатични.Технология за отразяване на слънчевата светлина.
Стелки: HAIX Airpower P3 имат стелки от TEXON (мъхеста материя), които абсорбират потта и придържат глезена. Анатомично оформени, сменяеми, могат да се мият, много добра абсорбация на влагата, съхнат бързо.HAIX-Climate-System: система за комфорт при всякакъв климат в горната част.HAIX-AS-System: система за поддръжка на свода на ходилото; придържане и абсорбиране на силата при удар благодарение на анатомичната форма. Подобрен дизайн на петите и свода на ходилата за поддръжка и защита на ходилото за повече комфорт и място за движение в просторното отделение за пръстите.Подметкa: направените от гума и PU подметки на HAIX имат спортен грайфер за различни условия. Оптимално удобство при стъпване и огъване благодарение на спортните извивки при пръстите и петите. Лекият PU слой и формата на клин осигуряват оптимално представяне при ходене. Устойчиви на масла и бензин, не оставят следи.
Отговарят на стандарта EN ISO 20347:2004.
Други: Обувките са леки с допълнителна кожена подплата в зоните на пръстите и петите, както и на двете страни на свода на стъпалото, стигаща до ръба на подметката.

Видео

Допълнителна информация

Производител

Вид

Тактически

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Тактически кубинки HAIX AirPower P3 – HAIX AirPower P3 Shoes”