Описание

Джобният електрошок Mace Palm Stun Gun Black е ръчно електрошоково предпазно устройство е идеално за хора в движение. Проектиран с удароустойчива пластмаса и гумирано покритие. За да предотвратите случайно зашеметяване, превключвателят за активиране трябва да бъде изключен, когато не се използва. Шок от устройството Mace® Brand Palm Stun за една секунда или по-малко ще причини болка и незначителни мускулни контракции. Зашеметяването на нападателя за една до две секунди ще предизвика спазми и замаяно психическо състояние. Зашеметяването на нападател за три до пет секунди ще доведе до загуба на баланс и мускулен контрол. Не продължавайте да зашеметявате нападателя, след като успеете да избягате на безопасно място.  За да активирате устройството Palm Stun, плъзнете превключвателя за активиране, разположен отстрани на устройството, от позиция ИЗКЛЮЧЕНО в позиция ВКЛЮЧЕНО. Съхранявайте устройството Palm Stun на хладни и сухи места, далеч от топлина, пламък или силна слънчева светлина. Не съхранявайте на места, където температурата може да надвиши 120°F/50°C, като например затворено превозно средство. Пазете от вода, дъжд и др. Ако в устройството е попаднала течност или чуждо тяло, не го използвайте.

Mace

От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Характеристики на Джобен електрошок Mace Palm Stun Gun Black

  • Високоволтов електрически изход: 18,000,000 волта
  • LED светлина
  • Висококачествено гумирано покритие
  • Акукулаторна батерия с голям капицитет
  • Тегло: 131 гр
  • Преди първоначална и след всяка употреба или продължителни периоди на неактивност се препоръчва да се презареди за 2 часа.

Видео

Допълнителна информация

Производител

видео

https://www.youtube.com/watch?v=DCabWp0xG9U&t=6s&ab_channel=Mace

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Джобен електрошок Mace Palm Stun Gun Black”