Описание

Фенер-електрошок с променлив фокус на марка Mace с ярък светодиод. Компактен и мощен с висококачествено гумирано покритие. Разполага с калъф, който позволява удобно съхранение и носене на колан или раница. Фенер-електрошок на марката, разполага с лупа, променяща фокуса и осигуряваща лъч с ярка LED светлина.
Ефект: Ще доведе до болка и малки мускулни контракции. Зашеметяването на нападателя за една до две секунди ще предизвика спазми и замаяно състояние. Зашеметяването на нападател за три до пет секунди ще доведе до загуба на равновесие и контрол на мускулите. Не продължавайте да зашеметявате нападател, след като успеете да избягате на безопасно място.
Употреба: Фенерчето разполага с три режима – ярък, тъмен и строб – могат да бъдат избрани чрез включване и изключване на плъзгащия превключвател на фенерчето, докато се постигне желания модел светлина. Лъчът на фенерчето може да се регулира от тесен фокус към широк обхват, чрез завъртане на регулатора. Използвайте LED функцията, за да отвлечете вниманието на нападателя за момент. За да използвате функцията електрошок, плъзнете превключвателя на фенерчето в положение на пълно изключване, ИЗКЛ. И плъзнете превключвателя за включване, разположен в основата на устройството, от положение OFF в положение ON. Функцията електрошок се активира чрез натискане на бутона, който се намира срещу плъзгача на фенерчето. За да се предотврати случайно активиране на функцията електрошок, превключвателят за включване трябва да се върне в положение OFF, когато не се използва. Много пъти визуалните и слуховите ефекти от използването на зашеметяващия електрошок сами по себе си са ефективно възпиращо средство. Впечатляващата електрическа дъга и силният щракащ звук често ще накарат бъдещия нападател да се замисли дали да атакува. Натискането на бутона за зашеметяване като предупреждение може да бъде всичко, което е необходимо, за да не ви доближи потенциалния нападател. Ако ситуацията ескалира до мястото, където смятате за необходимо да го използвате срещу нападателя, придържайте електродите към тялото му и натиснете бутона за зашеметяване. Най-ефективните места за зашеметяване са рамената, бедрата, задните части и под ребрата. Докато държите зашеметяващия електрошок до тялото, няма да видите или чуете искрата. Можете да продължите да го използвате толкова дълго, колкото е необходимо, без да повредите устройството. След като нападателят е обезвреден, излезте от местопроизшествието и незабавно повикайте органите на реда за помощ. Не наказвайте нападателя, като продължите да използвате зашеметяващия фенер-електрошок. Не се опитвайте да вземете нападателя в ареста – може да бъдете ранени, ако го направите. Когато сте на сигурно място, плъзнете превключвателя за включване обратно в положение OFF.
Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от топлина, пламък или силна слънчева светлина. Не съхранявайте там, където температурата може да надвишава 120 ° F / 50 ° C, като например затворено превозно средство. Пазете от вода, дъжд и др. Ако в устройството е попаднала някаква течност или чужд предмет, не използвайте устройството.
Зареждане; След всяка употреба или продължителни периоди на бездействие се препоръчва да се презареди за 2 часа.

Характеристики на Mace Variable focus Stun black

  • Изработен от алуминиева сплав
    Захранващ кабел
    Ремък за носене
    Акумулаторна батерия с голям капацитет
    Размери: 19,05 х 3,81 cm

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Електрошок фенер Mace Variable focus Stun black”