Описание

Удобен за носене в чанта, джоб или на колана, Mace Brand Compact Stun Gun разполага с функционално фенерче. Мощният светодиод работи във високи, ниски и стробо режими. 
Ефекти: Ще доведе до болка и малки мускулни контракции. Зашеметяването на нападателя за една до две секунди ще предизвика спазми и замаяно състояние. Зашеметяването на нападател за три до пет секунди ще доведе до загуба на равновесие и контрол на мускулите. Не продължавайте да зашеметявате нападател, след като успеете да избягате на безопасно място.   
Употреба: Фенерчето разполага с три режима – ярък, икономичен и строб – могат да бъдат избрани чрез включване и изключване на плъзгащия превключвател на фенерчето, докато се постигне желания режим светлина. Лъчът на фенерчето може да се регулира от тесен фокус или широк обхват, чрез завъртане на регулатора. Използвайте строб функцията, за да отвлечете вниманието на нападателя за момент. За да използвате функцията електрошок, плъзнете превключвателя на фенерчето в положение на пълно изключване, ИЗКЛ. И плъзнете превключвателя за включване, разположен в основата на устройството, от положение OFF в положение ON. Функцията електрошок се активира чрез натискане на бутона, който се намира срещу плъзгача на фенерчето. За да се предотврати случайно активиране на функцията електрошок, превключвателят за включване трябва да се върне в положение OFF, когато не се използва. Много пъти визуалните и звукови ефекти от използването на зашеметяващия електрошок сами по себе си са ефективно възпиращо средство. Впечатляващата електрическа дъга и силният щракащ звук често ще накарат бъдещия нападател да се замисли дали да атакува. Натискането на бутона за зашеметяване като предупреждение може да бъде всичко, което е необходимо, за да не ви доближи потенциалния нападател. Ако ситуацията ескалира до мястото, където смятате за необходимо да го използвате срещу нападателя, придържайте електродите към тялото му и натиснете бутона за зашеметяване. Най-ефективните места за зашеметяване са рамената, бедрата.

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви (1)

1 отзив за Електрошок фенер Mace Compact Stun black

  1. 5 от 5

    Костадин Георгиев (потвърден клиент)


Добавяне на отзив