Мултифункционален пакет за оцеляване

Качествен пакет за оцеляване

Мултифункционален пакет за оцеляване

            Използването на пакет за оцеляване прави реакцията в неприятни обстоятелства много по-бърза и по-качествена.

Качествен пакет за оцеляване 1
Качествен пакет за оцеляване от нашия онлайн магазин

Независимо какво се е случило, ако разполагате с пакет за оцеляване, ще успеете да се защитите. Освен това, дори и да забравите нещо от багажа си, в пакета за оцеляване има всичко от първа необходимост. Така и малките, и големите проблеми са по-лесни за преодоляване, а човек е много по-спокоен, отправяйки се на следващото си пътешествие.

Пакет за оцеляване със запалка

            Паленето на огън е едно от нещата, което всяко сървайвър ръководство препоръчва да направите, ако сте в непредвидена ситуации. Затова и пакетът за оцеляване, независимо от неговата разновидност, винаги съдържа някакъв инструмент, който да помогне за запалването на огън. Най-често в пакета за оцеляване ще намерите запалка, макар че кибритът и огнивото вършат същата работа. Огънят предоставя защита, начин за приготвяне на храна и вода, осигурява топлина и осветява тъмните часове на денонощието. Именно защото е толкова важен, всеки добър пакет за оцеляване съдържа инструменти (и понякога инструкции) за неговото палене. Запалка има и във всеки пакет за оцеляване, предлаган от „BCB England“, и в продуктите на „Lansky“. Препоръчително е обаче, преди да поемете сред природата, да се упражнявате да палите огън с подръчни материали, за да сте сигурни, че ще можете да се възползвате от опциите, които пакетът за оцеляване предлага.

Пакет за оцеляване с нож

Качествен пакет за оцеляване 2
Качествен пакет за оцеляване с професионални инструменти

            Остриетата са още едни от мултифункционалните предмети, които присъстват във всеки добър пакет за оцеляване. Тяхната употреба е изключително разностранна – те помагат за защита, осигуряват дърва за палене на огън, могат да послужат за приготвянето на храна и т.н. Основната цел на всеки пакет за оцеляване е да помогне да хората да се справят с обстоятелствата, затова и ножове, триони, клещи и брадви присъстват в него. Обикновено е достатъчно човек да разполага с едно острие, стига то да е наистина качествено. Видът на това острие варира във всеки пакет за оцеляване, но качеството остава непроменено. Острието е важен инструмент с различни функции и по тази причина е препоръчително човек винаги да разполага с него. Ако търсите пакет за оцеляване с нож, можете да заложите на доказаните във времето производители „Lansky“ и „BCB England“.

Разгледайте нашите аксесоари за оцеляване.

Пакет за оцеляване със запалка

Пакет за оцеляване с нож

Споделете тази публикация