Кит за оцеляване „Helikon-Tex“

Кит за оцеляване - видове

Кит за оцеляване „Helikon-Tex“

Кит за оцеляване - видове 1
Кит за оцеляване – видове и екстри

            Китът за оцеляване на „Helikon-Tex“ е изключително компактен, лек и лесно преносим комплект, който ще Ви осигури огън навсякъде и по всяко време. Като източник на топлина и светлина огънят е един от базовите продукти в не един кит за оцеляване, защото от неговото наличие или отсъствие зависят много неща. Огънят може да се използва за приготвяне на храна, за преваряване на вода, както и за защита срещу студа и животните, затова и е толкова важно той винаги да бъде под ръка. С кита за оцеляване на „Helikon-Tex“ запалването на огън е лесно, без значение каква е ситуацията. Цялото съдържание на този кит за оцеляване се събира в малка стоманена кутия, която може да се носи и в джоба. В нея ще намерите магнезиева запалка с драскало, две таблетки сух спирт и достатъчно количество памучна вата. С този кит за оцеляване дори най-неопитните любители на природата ще могат да си осигурят огън, независимо къде се намират.

Кит за оцеляване „Lansky“

Кит за оцеляване - видове 2
Кит за оцеляване – видове и повече информация

            Името на компанията „Lansky“ обикновено не се асоциира с кит за оцеляване, защото основната дейност на този производител е съсредоточена върху усъвършенстването на различни видове инструменти. Брандът е истински специалист, когато става дума за остриета, затова и не е изненада за никого, че в кита за оцеляване присъстват немалко такива. Идеята зад този кит за оцеляване е да бъде на разположение не само при пътешествия сред природата, но и при аварийни ситуации, които изискват спешна евакуация. Целият кит за оцеляване „P.R.E.P. Survival Bag“ е събран в практична раница, която съдържа голям асортимент от инструменти. Сред тях са клещи, точило, тактически фенер, огниво, сгъваем нож и уред за филтриране на вода. Този кит за оцеляване има наистина много приложения и може да бъде от голяма помощ на всеки, който избере да му се довери.

            Не по-малко впечатляващ като съдържание и е китът за оцеляване „T.A.S.K.“, предвиден за справяне по време на различни природни бедствия. Той е опакован в голяма тактическа раница, събираща множество мултифункционални инструменти като нож и брадва, система за пречистване на вода, огниво и ръководство с инструкции. С този кит за оцеляване всеки човек може да се почувства подготвен за всякакви предизвикателства.

Научете повече за нашите аксесоари за оцеляване.

Кит за оцеляване „Lansky“

Споделете тази публикация