Бутилка с филтър за вода „Katadyn“

Качествена бутилка с филтър за вода

Бутилка с филтър за вода „Katadyn“

            „Katadyn“ е толкова популярен световен производител на пречистващи системи, че дори филтъра, който използва, има свое собствено име.

Качествена бутилка с филтър за вода 1
Качествена бутилка с филтър за вода – Water To Go

Нарича се „BeFree“, включва мембрана „ЕZ-Clean“ и може да се намери във всяка бутилка с филтър за вода на бранда. Работата на тази система е да премахне всякакви бактерии от течността, за да я направи подходяща за пиене. Хубавото при продуктите на „Katadyn“ е удобството, което осигуряват. В каталога на производителя има бутилка с филтър за вода, която може да се сгъне, когато не се използва, и така да заеме много по-малко място. Сред популярните модели на „Katadyn“ е и бутилката с филтър за вода „Hiker Pro“, която пък е изработена, за да издържа на всякакви температури. Системата ѝ за пречистване работи дори с ледена вода, а прозрачният корпус позволява да се наблюдава самият процес на филтрация. „Katadyn“ е един от лидерите в световен мащаб, когато става дума за качествена бутилка с филтър за вода, и продуктите му са тествани многократно както от специалисти, така и от потребители.

Поддръжка на бутилката с филтър за вода

            Като цяло бутилката с филтър за вода не попада сред продуктите, които изискват много допълнителна грижа.

Качествена бутилка с филтър за вода 2
Качествена бутилка с филтър за вода в различни цветове

Тя е доста лесна за използване, не се нуждае от аксесоари, за да работи, и има дълъг живот. Все пак обаче всяко нещо, което се употребява често, има нужда от известна поддръжка. Най-специфичното при бутилката с филтър за вода е нейното измиване. То зависи от материала, от който е изработена, и може да се различава при отделните производители. В повечето случаи корпусът на бутилката с филтър за вода може да се измива и ръчно, и механично, докато самата пречистваща мембрана се почиства само на ръка, тъй като е деликатна. За да сте сигурни, че почиствате правилно своята бутилка с филтър за вода, винаги проверявайте инструкциите, дадени от производителя. В тях ще намерите и препоръки кога е добре да смените филтъра на своята бутилка с филтър за вода, за да продължи тя да работи по най-ефективния начин.

Изберете подходящ филтър за вода според вашите нужди.

Поддръжка на бутилката с филтър за вода

Споделете тази публикация