Описание

Xtar BP2s е компактно двуканално интелигентно зарядно устройство за литиево-йонни акумулатори (ICR, IMR, INR), което може да функционира и като power банка, използвайки заредени акумулатори като източник на захранване. Устройството е предназначено да събира незащитени акумулатори с различни размери, максимум Ф21mm и дължина до 70 mm (т.е. 21700), както и защитени елементи тип 18650. Капакът се фиксира към корпуса посредством магнитен контакт. Самият корпус е изработен от удароустойчива и огнеупорна инженерна пластмаса и има матово покритие, подобно на усещане като гума (с изключение на областта около екрана, където покритието е прозрачно и гланцово). Устройството има специална функция за активиране на Li-Ion акумулатори с чип-защита, които отчитат 0V напрежение, с която можете да върнете към живота някоя батерия, която иначе сте отписали. Xtar BP2s разполага с два USB конектора: един тип А и един тип C. И двата конектора могат да се използват за свързване на консуматор, а когато устройството работи в режим на зарядно устройство, е необходимо да го свържете към конектора тип С.

Важно: Xtar BP2s поддържа двата най-нови стандарта за бързо зареждане: QuickCharge 3.0 (Qualcomm) и PowerDelivery 3.0 (5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A).

В горния край на панела е инсталиран цифров дисплей, който отчита различни показания в зависимост от това как се използва устройството. При зареждане на Li-Ion акумулатори, дисплеят показва нивото на заряд в проценти и моментните стойности на зарядния ток и напрежение. При разреждане на акумулатор в режим на power банка, в проценти се отчитат остатъчният капацитет на акумулатора и големината на изходното напрежение и ток. С натискане на страничния бутон се превключва между показанията на лявото и дясното гнездо. Xtar PB2s зарежда Li-Ion акумулаторите по оптималния алгоритъм за този тип батерии: TC/CC/CV (Trickle Current/Constant Current/Constant Voltage) с плавен старт, а NiMH/NiCd акумулаторите се зареждат с постоянен ток в импулсен режим, със следене на напрежението и тока. Можете да превключвате големината на зарядния ток между 0.5A и 1.0A.

Характеристики на Xtar BP2s

  • Поддържани размери батерии: 18650 /18700 20700 / 21700
  • Големина на зарядния ток:
  • 2000/1000 mA ± 100/50 mA (CC фаза)
    ≤120 mA (CV фаза)
  • Ниво на прекратяване на заряда: 4.2V±0.05V
  • Прецизност на измерването: ±0.03V
  • Размери: 125 × 58 × 28 мм
  • Тегло: 85 гр.

Видео

За този продукт няма налично видео.

Допълнителна информация

Производител

Вид

Зарядни Устройства

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Зарядно устройство и палърбанк Xtar BP2s“

Добавихте следния продукт в количката: